Pølsebrød: Ca. 30 st k.

500 g. mel, 25 g. gær, 25 g. smør eller margarine, 2 dl. mælk, 1 tsk. salt, 1 tsk. sukker, 2 æg( + 1 til pensling), 30 cocktailpølser.

Så gør vi sådan:

Mælk, fedtstof, salt og sukker lunes og gæren røres i (lad det hele stå i ca. 15 min, så gæren kommer i god vækst). Æggene røres i, til sidst æltes melet i lidt ad gangen. Stilles til hævning. Når dejen er hævet til mindst det dobbelte, rulles den tyndt ud og skæres ud i trekanter, i hver trekant lægges en pølse og dejen rulles om pølsen; for at få det hele til at hænge sammen pensles spidsen af trekanten med æg. Resten af æggemassen kan blandes med lidt vand og bruges til at pensle brødene ovenpå.

Bages ved ca. 220 grader i 12 min.