Olfert.dk

Olferts opskrifter

Hop til indhold
  • Hjem
  • Forretter
  • Hovedretter
  • Desserter
  • Supper
  • Bagværk
  • Om Olfert.dk

Hovedretter

Andesteg med hvide og brunede kartofler og Waldorffsalat

Brunkål med flæsk

Culottesteg m. ovnbagte kartofler og efterårssalat

Elgtunge i madeirasauce

Fadkoteletter med krydderkartofler

Farserede unghaner med hvide kartofler og salat

Fisk i pasta med avocadosalat

Forloren hare med smørstegte tranebær

Fyldt kalkunbryst med bacon og sellerikartofler og salat

Fyldt svinemørbrad med bacon og krydderkartofler

Glaseret hamburgerryg med kartofler og grøntsager

Grillet laks med hvide kartofler og citronsovs og grøn salat

Grønlangkål med sukkerbrunede kartofler, hamburgerryg og medister

Gubbens sildefad

Helstegt nakkekam med ovnstegte rodfrugter og bønnemos

Helstegt oksemørbrad med dressing og krydderurter: Opskrift til 24 pers.

Honningmarineret kalkun med flødebagte kartofler og grønt salat

Inger Lises weekendsteg med hvidløgstomater

Kogt oksebryst med varm kartoffelsalat

Kokken kinesiske frikadeller

Kokkens kinesiske kødboller

Krydret Elghjerte

Krydret hønsekødsuppe

Lammekølle med stegte kartofler og Tzatziki

Marineret roastbeef med små peberkartofler & salat med friterede jordskokker

Oksehaleragout med kartoffel-/grøntsagsmos

Oksehøjreb med Hasselback kartofler og rødkålsalat

Pizza med fiskefyld

RistaffelRødvinsmarineret oksefilet med hasselback kartofler og rødkålssalat: 28 pers.

Sauteret kylling med flødesauce

Skipperlabskovs

Stroganoff

Svinekam braiseret i porter og krydderier

Thorkil Valentins kødsovs

Ungarsk Gullasch

Opskrifter

  • Forretter
  • Hovedretter
  • Desserter
  • Supper
  • Bagværk
  • Om Olfert.dk

Søg

Drevet af WordPress