Vandbakkelser: 150 g. smør eller margarine, 225 g. mel, 3½ dl. vand, 6 æg, salt, 1 stor knivspids hjortetaksalt.
Så gør vi sådan:
Smelt fedtstoffet i en tykbundet gryde, tilsæt mel og salt, når melet er rørt grundigt sammen tilsættes vandet. Under omrøring bages det hele grundigt sammen.
Tag gryden af varmen og lad massen afkøle. Tilsæt herefter æggene et ad gangen, sørg for at hver æg er rørt ind i massen før det næste tilsættes. Til sidst tilsættes hjortetaksaltet, som ligeledes røres grundigt ind i massen.
Dejen sættes med en ske på en bradepande med bagepapir. (ca. 15 stk.).
Bages ved 200 grader i 25-30 min.. De sidste 5 min. med lågen på klem.
Advarsel: Ovnen må under ingen omstændigheder åbnes de første 20. min.
Flødekaviar:
1/4 l. piskefløde, 1 dl. creme fraiche 18 %, ca. 100 g. kaviar. Pynt: cherrytomater og brøndkarse
Så gør vi sådan:
Pisk fløden og rør creme fraiche og kaviar i.
Flæk de bagte vandbakkelser og fyld en skefuld flødekaviar i før servering. Anret på en lille tallerken og pynt med halve cherrytomater og brøndkarse .