Guf Guf kage

Mængde/antal pers: 10 pers

Ingredienser:

  • 200 g sukker
  • 400 g mel
  • 4 æg
  • 3 spsk kakao
  • 1 spsk vanillesukker
  • 1½ spsk bagepulver
  • 1½ dl mælk
  • 1 dl vand
  • 150 g smeltet smør
  • Glasur:
  • 150 g smør
  • 1 dl stærk brygget kaffe
  • 4 spsk kakao
  • 1 spsk vanille
  • 200 g flormelis
  • 150 g kokosmel

Fremgangsmåde:

Pisk æg og sukker sammen og kom alle de tørre ingredienser i (mel, kakao, vanillesukker og bagepulver).
Derefter kommes der mælk, vand og smeltet smør i og dejen røres godt igennem.

Dejen kommes i en bradepande ca 30×35 cm. Bages i en forvarm ovn på 175 grader i ca 35-45 minutter.
Hold øje med kagen til sidst, den er færdig når den er fast at røre ved og du kan lave kødnålstesten (stik en kødnål i kagen og check at der ikke hænger dej fast).

Glasuren:
Bland alle ingredienserne i en gryde og smelt det.
– Det kan også gøres i microovn, her smeltes smørret først og de andre ingredienser kommes i og det varmes endnu en gang.

Glasuren kommes på kagen, når kagen er kølet af.