Kanapeer

3 skiver sandwichbrød pr. person, Kærgården, 1 salathoved, 4 hårdkogte æg, ca. 50 g. ansjoser, 200 g. rejer, 200 g. torskelever, ca. 300 g. fersk røget laks, creme fraiche, kaviar, purløg, radiser, karse, 1 citron, rødløg, små tomater og agurk til pynt.

Så gør vi sådan:

Smør sandwichmadderne tyndt med Kærgården. Man behøver ikke at komme ud til kanterne, de skal nemlig skæres af. Skær kanterne af madderne så man har en lille rund mad. Læg et salatblad på hver mad.

Så smøres tre forskellige typer: En med rejer og æggemasse, en med torskelever og en med laksetatar.

Rejer og æggemasse: De hårdkogte æg blendes med ansjoserne og lidt creme fraiche. Blandingen lægges i en ring i kanten af madderne. Rejer lægges inden i ringen. Der pyntes med karse og citronrytter.

Torskelever: Der lægges et lag torskelever på madderne, der pyntes med purløg og skivede radiser.

Laksetatar: Med en skarp kniv skrabes tataren af et stykke fersk røget laks. Snit rødløg fint og bland dem med laksen. Læg tataren på brødet og pynt med creme fraiche og kaviar

Kilde: Egen opskrift