Fisk: Ca. 1 kg torsk, 1-1½ citron, 5 løg, 5 gulerødder, 50 g. smør, ca. 500 g. rejer, 2-3 dl æblejuice, ½ l. syrnet fløde, frisk eller tørret salvie, ½ kg. tørret pasta.
Så gør vi sådan:
Skær torsken i tern på ca. 2×2 cm., pres citronsaften over og stil det hele i køleskab ca. 1 time.
Snit grøntsagerne meget fint og svits dem på panden i smørret. Tilsæt rejer og æblejuice og kog i ca. 3 min. Tilsæt den citronmarinerede fisk og kog yderligere 5 min. Vend forsigtigt den syrnede fløde og salvien i. Smag til med salt og peber. Kog pastaen og bland den med fisken og server med salat.
Avocadosalat: 1-1½ icebergsalathoved, 2-3 avocado, 1-1½ salatløg, 1 bundt persille.
Dressing: 1 citron, 3 spsk olie, 2-3 tsk. sennep, 2-3 spsk. vand.
Så gør vi sådan:
Snit salat og løg, hak persillen, del avocadoerne og grav massen ud, skær den i små stykker. bland det hele. Bland dressingen og hæld den hurtigt over salaten så avocadoerne ikke bliver mørke.