1 kg kalv – og flæskefars, 2 løg, 4 æg, 100 g. mel, salt og peber, bacon, margarine, 1 l. mælk, kulør.
Så gør vi sådan:
Rør en fars af kødet, æggene, de revne løg, en passende del af melet, salt og peber, evt. lidt vand. Det hele formes på en smurt bradepande, baconskiverne lægges ovenpå. Det hele steges i ovnen ved ca. 200 grader i ca. 15 min. .
Der laves en opbagt sovs af 50 g. margarine, 50 g. mel og 1 l. mælk, lidt kulør.
Efter haren har stegt som ovenfor hældes sovsen over dyret, og det hele steges yderligere i ca. 50 min ved 200 grader. Herefter hældes sovsen fra, sies og smages til med ribsgele. Serveres med hvide og sukkerbrunede kartofler samt
Smørstegte tranebær:
300 g. tranebær, 15 g. smør. 100 g. sukker.
Så gør vi sådan:
Tranebærrene svitses i smørret, sukkeret tilsættes og det hele varmes til det er lettere karamelliseret.