Kalkunbryst: Ca. 2500 g. kalkunbryst, ca. 50 g. parmesanost, ca. 60 g. soltørrede tomater, 3 pakker stribet bacon, 3 spsk. olivenolie, frisk basilikum, salt og peber.
Så gør vi sådan:
Læg et snit på langs af kalkunbrystet.
Findel de udblødede, soltørrede tomater(gerne i blender). Bland de findelte tomater med osten. Åben kalkunbrystet, læg først frisk basilikum i midten dernæst blandingen af tomater og ost. Luk brystet. Dæk det med et lag bacon og læg mørbraden i et ildfast fad og pensel med olivenolie. Steges ved 200 grader i ca. 50 min. Serveres skåret i tynde skiver. Tilbehør:
Selleri kartofler:
12-14 bagekartofler, 1 knoldselleri, 150 g. smør, 100 g. revet emmentaler ost, salt og peber.
Så gør vi sådan:
Vask kartoflerne og kog dem i ca. 15 min. Bag derefter kartoflerne ved 225 grader til skorpen er hård. Skræl sellerien, skær den i små tern og kog dem i ca. 10 min. findel derefter med blender. Rør sellerimosen med smørret. Når kartoflerne er bagte skæres de over og kartoffelmassen rages ud og blendes og blandes med sellerimosen. Det hele fyldes tilbage i kartoffelskallerne. Drys den revne ost over og bag 10 min ved 225 grader.
Salat: 2 icebergsalathoveder, kødet af 2 appelsiner + saften fra 1 appelsin og 100 g. rosiner. Jeg finder det ikke nødvendigt at beskrive, hvad vi gør.