Grønlangkål med sukkerbrunede kartofler, hamburgerryg og medister

Ca. 2 kg. hakket dybfrosset grønkål, ca. 2 kg små kartofler, ca. 2 kg. hamburgerryg, ca. 1,5 kg. medister, ca. 200 g. sukker, ca. 100 ml. olie, 1/4 l. mælk,1/4 fløde, maizena, farin, sennep, rødbeder.

Så gør vi sådan:

Grønlangkål: Der laves en stuvning af grønkål, mælk, fløde og evt. lidt af suppen fra hamburgerryggen, der jævnes med maizena og smages til med salt og peber.

Kartoflerne: Kartoflerne koges, pilles og skylles med koldt vand. Del kartoflerne i to portioner og gør som følger. Smelt ca. 100 g. sukker på panden, når sukkeret er smeltet og brunt tilsættes ca. 50 ml. olie. Herefter vendes de våde kartofler i. Vend kartoflerne hyppigt til de er flotte brune

Hamburgerryg: Koges i ca. 20 min., lad den stå lidt i suppen. Bland lige dele sennep og farin ca. 100 ml. i alt. Tag hamburgerryggen op af suppen og fjern evt., skin. Pensel hamburgerryggen med blandingen og steg den i ovnen til den er gylden.

Medister: Prikkes grundigt med en gaffel og steges på panden ved jævn varme i rigelig margarine.